Horeca Coaching

Horeca Business Coaching

De Horecavraag: “is alles naar wens?” werkt niet?

Als eigenaar of manager benieuwd naar verbeteropties in je restaurant, hotel, conferentiecentrum of evenementen-organisatie? Je krijgt al een tijd je bedrijfsdoelen niet overgedragen op je medewerkers? Er is een te groot en te snel personeelsverloop? De klantenstroom is onregelmatig en divers? Je bent uiteindelijk niet tevreden over de kwaliteit die je levert, ondanks alle inspanningen? De kardinale vraag: je hebt onderaan de streep te weinig resultaat van je investering in tijd, energie en geld?

Met zulk soort vragen en nog veel meer kan COACH BV Horeca & Events jouw organisatie adviseren, coachen en in de uitvoering begeleiden.

De COACH BV methodiek

§ We komen naar je vestiging voor een intake en een quick scan. Hiervan krijg je verslag in de offerte, die we je snel sturen

§ Na afstemming over de opdracht, gaan we op basis van de quick scan:

Ø Of eerst 6 weken op de werkvloer coachen met een concreet verbeterresultaat. (we hebben wel een managementoverleg met een korte trainings-sessie en samenwerkingsoverleg

Ø Of we gaan met directie- en/of managementteam een 3-daagse werkconferentie houden over dieperliggende oorzaken van de ontwikkelingsvraag en gaan dat definitief ombuigen naar een succes

§ Vervolgens wordt het management gecoacht op de werkvloer in de aansturing van medewerkers

§ We sluiten het traject na 6 maanden af met een sterke verbetering in omzet, winst en uitstraling. De investering is terug verdiend!

COACH BV Horeca & Events: het CoachTeam

COACH BV begeleidt al jaren ondernemers en managers in de ontwikkeling van zichzelf en hun business/hun organisatie. COACH BV coaching definiëren wij als:

het begeleiden van het (leer)proces van de manager in zijn/haar organisatie.

Met Hans Koch en Tina Willekes-Scoon als managementcoaches en Ron Grillet als senior horecacoach hebben we een dijk van een team staan. We hebben samen gigantisch veel management- en horeca-ervaring. Ron zette een hotel-restaurant op en heeft verschillende zaken tot bloei gebracht. Hans had een restaurant en coacht al 25 jaar grote en MKB bedrijven. Tina heeft samen met Hans verschillende grote en middelgrote bedrijven gecoacht in ontwikkeling en turn-around. Samen pakken we zowel de uitvoering als het management aan.