Coaching "on the road"

Coaching on the road

Een nieuwe formule en eigenlijk voor de hand liggend. Besteed je tijd goed en laat na een eerste kennismaking en testing (zodat we elkaar kennen) het stuur zelf even los. Ik kom je halen op kantoor, thuis of elders en je wordt onderweg gecoacht. Als je wilt blijf ik wachten of haal je weer op.

MKB begeleiding

Ik was in 2016 meer dan 40 jaar actief als coach/therapeut en ruim 30 jaar als trainer en coach in MKB organisaties en het midden- en grootbedrijf. Als geen ander ken ik retailorganisaties. Menige ondernemer heb ik begeleid. Op mijn 18e jaar stond ik zelf in een winkel; als verkoper en bedrijfsleider. Laat je door mij begeleiden, coachen en trainen. Laat me meedenken met je bedrijfsvoering en je kunt echt resultaten halen.

Coaching ZZP'ers Als startende of gevestigde ondernemer zul je af en toe iemand van "buiten" nodig hebben om je plannen, doelstellingen en resultaten tegen het licht te houden. Ik zal je graag coachen op het structureren van je plannen, het scherp krijgen van je doelstellingen en het behalen van je resultaten.

Neem contact met me op; mail me of bel me. We maken een kennismakingsafspraak. Je zult zien dat de opbrengsten in verhouding staan tot de investering! Zelfs meer dan dat ...